youth

Välkommen till Korskyrkans ungdomsverksamhet!

Ungdomssamling


Varannan lördag, ojämna veckor, träffas vi från Korskyrkan för ungdomssamling. Det är en kväll med aktivitet då vi får ha roligt tillsammans och lära känna varandra. Under kvällen har vi andakt då vi får höra en kortare undervisning, sjunga lovsång och be tillsammans. Vi fikar även tillsammans! Dessa kvällar börjar kl 19.00 

Välkommen att vara med! 

Ungdomssamlingarna är för dig som börjat 7:an o uppåt.

För mer info se vår Facebookgrupp: Korskyrkan Ungdom och vårt instagram: korskyrkanungdom.umea
Eller kontakta Sara Tjernström via: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fredagsklubben+ungdomarna


Tre fredagar under terminen har vi gemensam träff. Då kommer ungdomarna tillsammans med barnen i fredagsklubben få lära känna varandra och göra något roligt tillsammans.

Hemgrupp


På tisdagar har ungdomarna hemgrupp där de samlas för att samtala om aktuella ämnen, söka Gud tillsammans och lära känna varandra. Denna gruppen är för dig som går i 9:an och uppåt.

Vi har även hemgrupp för åk 6-8 som träffas varannan vecka. Datum för vårterminen är:
7/2
21/2
21/3
4/4
2/5
15/5
29/5

För mer information kring hemgruppen kontakta Sara Tjärnström via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sommaren är full av möjligheter!


Tonårsbibelskola Norrmjöle är ett fantastiskt sätt att spendera två veckor av sitt lov. En bibelskola som får betyda mycket för många! För dig som vill lära känna Jesus bättre, och på köpet få två fantastiska veckor med underbara människor. www.tonarsbibelskolan.se

Sportlovsläger


Vi brukar arrangera sportlovsläger v 10 varje vår. Det är något särskilt med läger, att få komma iväg, få tid för Gud och få åka Skidor och njuta av livet. En favorit i repris! Information kommer ut här på hemsidan när det närmar sig.